Viking vil gå i dialog med den tidligere midtbane-teknikeren Kenneth Storvik (40) om den ledige assistenttrenerjobben.

I utgangspunktet ønsket Kjell Jonevret å hente sin tidligere Molde-assistent, Erling Moe til Stavanger, men 42-åringen valgte å fortsette i Molde. Dermed måtte Viking ut på ny assistentjakt, som ennå ikke er avsluttet. Men i løpet av denne uka tar Kjell Jonevret kontakt med tidligere Viking-spiller Kenneth Storvik, som bor i svenske Helsingborg og akkurat nå er lærer på en fotballskole i byen. Han har de siste årene jobbet som trener i Sverige.

— Hvis Viking er interessert, er også jeg interessert. Viking er den klubben jeg var lengst i og som jeg har fulgt tett etter at jeg forlot den. Dette er veldig interessant og Jeg er positivt innstilt til en assistenttrenerjobb i Viking, sier Storvik til Aftenbladet.

Storvik spilte i Viking fra 1990-1996, og var svært sentral da Viking vant seriegull i 1991. Siden gikk han til Helsingborg og spilte også i Brann, Rosenborg og danske Frem før han la opp sin aktive karriere i 2004. Storviks navn ble spilt inn av Benny Lennartsson allerede samme dag som Åge Hareide fikk sparken, og nå har flere i Viking snakket varmt om den tidligere midtbaneteknikeren overfor Jonevret.

— Jeg er veldig fornøyd med å ha med meg Svein Fjælberg og Thomas Pereira, men har forståelse for at Fjælberg ikke har tid til å gjøre denne jobben på permanent basis, sier Jonevret.

— For meg er det viktigste å få den rette assistenten med meg, ikke at dette går fort, tilføyer han.

DEN GANG: Slik så Viking ut i 1990. Kenneth Storvik helt til høyre i bildet. De andre er (foran, fra venstre) Lars Bohinen, trener Benny Lennartsson og Roger Nilsen. Bak fra venstre: Stian Larsen, Gaute Johannessen, Vidar Geitle, Morten Myhre, Egil Østenstad, Øyvind Mellemstrand, Endre Tangen FOTO: Roy Storvik