De fire kameratene er blant annet tiltalt for grove trusler og brudd på våpenloven etter hendelsen 14. februar 2012, skriver VG.

Ifølge avisen kjørte de fire kameratene i høy hastighet etter en annen bil gjennom flere gater i området mellom Grønland og Frogner i Oslo. I bilen de forfulgte satt en 29 år gammel mann og en 25 år gammel kvinne.

Ifølge tiltalen avfyrte forfølgerne flere skudd med et håndvåpen mot bilen foran. I tillegg skal de fire mennene ha framsatt drapstrusler og kjørt inn i bilen, skriver avisen.

— Slik tiltalen er utformet, så er det beskrevet som en biljakt hvor det er bruk av våpen og hvor begge parter har rettet eller avfyrt flere skudd mot hverandre i Oslo sentrum, sier politiadvokat Asmund Riegels ved seksjon for organisert kriminalitet i Oslo politidistrikt.

Riegels ønsker ikke å gi opplysninger om bakgrunnen for konflikten, men ifølge VGs opplysninger skal det ha vært en pågående konflikt mellom en av de tiltalte og den 29 år gamle mannen i bilen de jaktet på. (©NTB)