OSLO: — Jeg hadde ikke sex med denne norske politikeren. Han sa han var gift og hadde familie, og at han ikke ville ha sex, sier «Nicole» til Dagbladet.

Hun sier hun utførte klassisk massasje, men at det ikke var seksuell omgang.

Bård Hoksrud vedtok torsdag en bot på 25.000 kroner fra Telemark politidistrikt for sexkjøp i utlandet. Til Dagbladet sier Hoksrud at han fikk massasje over hele kroppen, men at det aldri var noe samleie.

Ble perpleks

På spørsmål om hvorfor han innrømmet sex, hvis det var noe annet som skjedde, svarer han følgende:

— Fordi jeg fikk et TV-kamera opp i ansiktet og ble helt perpleks.

«Nicole» sier hun synes synd på Bård Hoksrud dersom resultatet av Riga-turen og besøket hos den prostituerte kvinnen ender med en politisk karriere i ruiner. Hun forteller at Hoksrud snakket mest om hvordan det er å leve i Latvia, om den økonomiske krisen og andre ting.

Grunnen til at hun fortalte TV 2s reporter at hun hadde hatt sex med Hoksrud, selv om det ikke var sant, var fordi hun trodde TV 2-reporteren var ute etter sex.

— Jeg sa det fordi han andre nordmannen snakket mye om sex, og slik jeg forsto det så ville han ha sex. Jeg sa jeg hadde sex med han tykke, for hvis jeg ikke sa jeg hadde sex med ham, så ville jo ikke han andre betale, sier «Nicole.»

Dokumenterer

TV 2s nyhetsredaktør Jan Ove Årsæther mener at den prostituerte kvinnens uttalelser om at hun ikke hadde sex med Hoksrud, dokumenterer at det var nødvendig å ta i bruk skjult kamera.

— Hvis hun innrømmer sex, innrømmer hun lovbrudd. Hun sier jo selv at dette ikke er lov, så hvorfor skulle hun si det til en journalist, spør Årsæther.

Han presiserer at Hoksrud selv innrømmet å ha hatt sex med kvinnen, og avviser at motivasjonen for at hun først sa at hun hadde hatt sex med Hoksrud, var i håp om å sikre seg TV 2s reporter som ny kunde.