**RISØR: Semitrailer ut av veien

23.50** Politiet fikk melding om at en semitrailer skulle ha kjørt seg fast på E18 ved Akland i Risør. Traileren hadde kommet litt ut av veien ved en rundkjøring. Her måtte det bilberging til for å få traileren opp på veien igjen.

**MANDAL: Kjøring uten førerkort

00.21** En politipatrulje stoppet en bil på Skinnsnes i Mandal. Sjåføren i bilen, en 19-åring, hadde ikke gyldig førerkort, og blir anmeldt for forholdet.

**KRISTIANSAND: Kjøring uten førerkort II

01.23** Også i Gyldenløves gate i Kristiansand var en 19-åring ute og kjørte bil uten gyldig førerkort. Også denne 19-åringen kan vente seg en anmeldelse.

**KRISTIANSAND: Bil stakk av

03.04** En politipatrulje som på Hellemyr i Kristiansand møtte en bil som de ville kontrollere. De snudde og kjørte etter bilen, men den forsvant ut av syne for patruljen før de rakk å stoppe den. Bilen forsvant i Hellemyrbakken ned mot E39 og patruljen så aldri bilen igjen.

**FARSUND: Husbråk

03.15** Politiet rykket ut til husbråk i Vanse. På stedet var det en beruset person som har laget noe bråk. Vedkommende ble tatt med til arresten i Kristiansand.

**KRISTIANSAND: Kjøring uten førerkort III

0340:** Politiet stoppet en bil på Hellemyr. For tredje gang i natt kunne politiet fastslå at sjåføren av bilen, en 21-åring, ikke hadde gyldig førerkort. Dermed ble 21-åring anmeldt.

LILLESAND: Kollisjon ved Storemyrkrysset på E 18

AGDER: Mange trailerproblemer tirsdag ettermiddag og kveld

GRIMSTAD: Frontkollisjon ved Bietunnelen

GRIMSTAD: Politibil torpedert på E 18

KRISTIANSAND: Tre skadet i ulykke på Vige

TVEDESTRAND: Bil tippet rundt inntil buss

KVINESDAL: Brann hos eldre ektepar i Kvinlog

TVEDESTRAND: Trailer kjørte i 10 km/t på E 18 — politiet må finne ly til syv hester

**LYNGDAL: Slåssing

20.23** Politiet fikk melding om at en mann gikk løs på en annen person på Træland i Lyngdal. Det viste seg at ingen hadde blitt skadet og ingen ble anmeldt.

**MANDAL: Bråk og slåssing

20.30** Politiet fikk melding om at det var bråk og slåssing i en leilighet i nærheten av Frøysland. Politiet rykket ut og fikk roet situasjonen. Ingen ble anmeldt, men et vindu i leiligheten ble knust.

**MANDAL: Hørte rop om hjelp

21.15** Politiet fikk melding fra noen som hadde hørt rop om hjelp fra Malmøy. En politipatrulje på stedet hørte også rop i området Brogata, men oppfattet ikke disse som rop om hjelp. Politiet fant ikke ut hvor ropene kom fra og avsluttet saken.

**VENNESLA: Taxi sto fast

22.00** En taxi sto fast på riksvei 403 ved Mølletoppen. Politiet videreformidlet beskjeden til Vennesla Taxi og er ikke videre involvert.