Paris: Først fratok han Barcelona feilaktig en scoring. Deretter dømte han feilaktig frispark før Arsenals ledermål. Men en svensk innbytter reddet Barcelona.Med 2-1-seier kunne Barcelona-spillere stolt feire dobbelttriumf. La Liga og mestercupen ble vunnet i én og samme sesong.Den norske dommerstandens omdømme i Fotball-Europa har fått seg en knekk. Ole H. Borgan måtte kaste inn håndkleet etter å ha latt seg avbilde med Barcelona-drakt. Det ble starten på norske fiaskodager.For Terje Hauge kunne ødelagt mestercupfinalen med sine avgjørelser. Hadde ikke Barcelona kastet innpå Henrik Larsson ville nordmannen blitt syndebukk. «Henke» var nemlig mannen som låste opp Arsenal-døren.To ganger i løpet av fire minutter var supersvensken målassistent. Våkent fant han Samuel Eto'o som utlignet til 1-1 fra skrå vinkel etter 76 minutter. Litt senere fant Henke en annen innbytter, Juliano Belletti som via keeper ordnet 2-1.Arsenal åpnet finalen i Paris klart best, men fikk ikke uttelling. Det så helmørkt ut for Gunners da Jens Lehmann korrekt ble utvist for felling av Samuel Eto'o etter 18 minutter. For første gang i turneringens 50-årige historie ble en spiller utvist i finalen. Barcelona fortsatte angrepet og Ludovic Giuly satte ballen i åpent mål. Hauge hadde imidlertid blåst for frispark uten å ta hensyn til Barcelonas fordel. I stedet for scoring måtte Barcelona ta et frispark som ble resultatløst.Heldigvis fikk ikke dømmingen konsekvenser for Barcelona. De reiste seg mesterlig i regnværet. Et par lure bytter fikk katalanerne inn i kampen. ©ntbKAMPFAKTA:Barcelona — Arsenal 2-1 (0-1)Mål: B: Eto'o (76), Belletti (80). A: Campbell (37).