**GRIMSTAD:

00:50:** To gutter og en jente i aldreren 16 år blir brakt inn fra sentrum til barnevernet etter at de har drukket. De blir alle kjørt hjem til sine familier av barnevernet. Like etter tar politiet inn to jenter på 16 år, hvorav den ene har drukket. Også her eskorterer barnevernet barna hjem.

01:15. Politiet tar inn tre jenter til barnevernet. To av jentene er 16 år gamle, mens den tredje jenta er 17 år. De er alle edrue, men har drevet gatelangs på natten. Barnevernet kjører dem hjem.

01:20 : To gutter som er på rutebilstasjonen blir tatt inn av politiet. Begge har drukket brennevin. Den ene som er en 16 år gammel gutt fra Evje er overstadig beruset. Den andre gutten på 17 år fra Fevik er, som politiet sier, "godt i siget". De blir begge brakt hjem.

02:00: Gutt fra Grimstad på 16 år blir tatt inn til barnevernet etter å ha drukket øl.

02:20: En gutt på 17 fra Fevik blir hentet inn etter å ha drukket øl.

02:50: Tre jenter ble innbrakt til barnevernet etter å ha drukket alkohol. Jentene er i alderen 16-17 år og kommer alle fra Grimstad. 2 av jentene kan fortelle at de har full aksept hjemmeifra på det å drikke alkohol og kan videre fortelle at alkoholen de drikker ofte er kjøpt til dem av deres egne foreldre. De har også tillatelse fra foreldrene til å være ute til klokken 03:00 om sommeren. De blir alle kjørt hjem til familiene sine av barnevernet.