Robin Sterner ga laget ledelsen i første periode, men Martin Laumann Ylven utlignet like før periodeslutt. Tobias Lindström snudde kampen for Vålerenga da han satte inn 2-1 i midtperioden, men i løpet av de ti siste minuttene i tredje periode, snudde Lørenskog kampen tilbake.

Først utlignet Sterner med sin andre for kvelden, før Mats Trygg ble den store helten med sin 3-2-scoring to sekunder før slutt.

Dermed leder Lørenskog 3-1 i kamper og trenger kun én seier til for å sikre finalebilletten.

Stavanger Oilers slet med å riste av seg Storhamar da lagene møttes på Hamar. Tommy Kristiansen ga bortelaget ledelsen allerede etter ett minutt i første periode og Joshua Soares økte ledelsen etter 11 minutter.

Christian Larrivée reduserte til 1-2 for Storhamar tidlig i midtperioden, men Stian Høygårds scoring bare minuttet etter sørget for at Storhamar ledet 3-1. Storhamar nektet imidlertid å gi seg og takket være scoringer av Hampus Gustafsson og Christian Bull, gikk lagene til siste pause på 3-3. (©NTB)