20140725_130827.jpg
Vigeland.jpg

I 13-tiden fredag fikk politiet melding om en trafikkulykke på Vigeland i Lindesnes. Trafikkulykken har skjedd i retning Lindesnes fyr.

Vitne på stedet forteller at det har vært en bil som har kollidert med annen en bil med campingvogn, i en sving i 60-sonen.

— Motgående bil har tatt speilet på bilen med camping, og revet opp halve siden av campingvognen, forteller Kåre Vassbø som ankom ulykkesstedet kort tid etter kollisjonen.

I sjokk

Helge Nordmann Larsen var sjåfør i bilen som ble truffet. Han og familien var på vei hjem til Lindesnes etter en campingferie.

— Motgående bil hadde god fart i svingen, og kom så over på min side. Bilen traff først speilet vårt, og så campingvognen, forteller Larsen.

Han forteller at familien kom fra ulykken uten store skader, men at de fortsatt er i sjokk etter ulykken.

— Det var bra at bilen traff vogna og ikke oss. Da hadde det nok gått mye verre, sier Larsen.

Nå er ønsket deres om å komme seg hjem enda sterkere.

— Nå skal vi hjem og roe oss ned litt, forteller han.

Store materielle skader

20140725_130827.jpg

Kåre Vassbø, som stoppet ved ulykken, forteller om store materielle skader og at en del av campingvognen hadde kommet inn i bilen. På ulykkesstedet sto bilene 30 meter fra hverandre.— Det lå sykler, kopper og kamera utover hele veien, sier vitne Kåre Vassbø.

Han forteller at det var en familie med tre barn i bilen med campingvogn, og en mann i den motgående bilen.

— Mannen så ut til å være lettere skadet, men de involverte så ikke ut til å ha noen alvorlige fysiske skader.

Kvinne får ambulansehjelp

Vigeland.jpg

Politiet bekrefter at to biler skal være involvert hvor den ene har en campingvogn på slep.— En person har behov for legehjelp og blir sjekket av ambulansehjelp, forteller Per Kristian Klausen, operasjonsleder i Agder Politidistrikt.