To scoringer av Gustav Engvall var nok til å gi bortelaget tre poeng i Stockholm. Vertene tok riktignok ledelsen ved Henok Goitom etter 19 minutters spill, men Engvall utlignet kun to minutter etter. I det 59. minutt var snuoperasjonen et faktum.

Flere scoringer ble det ikke i toppoppgjøret. Fredrik Brustad kom inn for AIK etter 63 minutter, men nordmannen maktet ikke å utgjøre en forskjell for hjemmelaget.

Seieren gjør at IFK kun er ett poeng bak serieleder Norrköping før siste serierunde. AIK følger to poeng bak IFK og er på mange måter ute av kampen om gullet. Norrköping har 63 poeng på topp.

I siste runde spiller Norrköping borte mot Åge Hareides Malmö FF (4.-plass). IFK Göteborg spiller hjemme mot Kalmar (13.-plass), mens AIK gjester Örebro (9.-plass).

— Jeg vet at man i Malmö ikke liker det om IFK eller AIK vinner Allsvenskan. Men det byr meg imot at vi skal «gi» noen gullet. Vi skal forsøke å være så ærlige som vi kan i spillet vårt, sier Malmö-trener Hareide til Aftonbladet. (©NTB)