Etter 1-2-tapet mot Midtjylland i europaligaen, gikk lokalavisen MEN ut og krevde van Gaal sparket, men nederlenderen ser ut til å overleve i managerstolen etter nok et tap.

United skal ut i fem kamper i løpet av 14 dager. Første test er Shrewsbury Town (League One-klubb) på bortebane i FA-cupens 5. runde mandag. Tre dager senere venter returoppgjøret mot Midtjylland hjemme på Old Trafford.

Ifølge Telegraph er det fortsatt ikke kommet noe fruktbart ut av kontakten mellom United-ledelsen og apparatet rundt José Mourinho. Den tidligere Chelsea-manageren er lenge blitt koblet til toppjobben på Old Trafford.

Mourinho er i Italia denne helgen, hvor han er hedersgjest når gamleklubben Inter møter Sampdoria i Serie A. Til italienske venner skal Mourinho ha uttalt at han ønsker å jobbe igjen, men at han ikke kjenner navnet på sin neste arbeidsgiver.

Med 41 poeng etter 26 kamper gjør Manchester United sin dårligste sesong i Premier League. Tallene er verre enn skrekktallene til David Moyes, som sto med 42 poeng i samme fase av sesongen i 2013/14. (©NTB)