Det mener La Liga-kommentator Petter Veland. Barcelona fikk tirsdag sin anke avslått i Idrettens voldgiftsrett. Det betyr at FIFAs avgjørelse om å nekte katalanerne å hente spillere i to overgangsvinduer, blir stående.

Barcelona kan dermed verken forsterke laget i januar eller til sommeren. Først på nyåret i 2016 står klubben igjen fritt til å registrere nye spillere.

— Vi så i sommer at Barcelona var forberedt på at sjansen var større for at kjøpsnekten ble stående enn at den ble reversert. De hentet mange flere spillere enn de ellers ville ha gjort. Umiddelbart vil det ikke få så mye å si, men det gir Barcelona mindre handlingsrom, sier Veland til NTB.

— Sannsynligvis vil de merke det på sikt. Det er spesielt høyrebacken Barcelona nok kunne tenkt seg å forsterke i nær framtid. Daniel Alves har i lange perioder vist at kurven hans har stoppet opp. Douglas ble hentet i sommer, men brasilianeren har ikke vist seg en plass verdig i Barcelona-laget, tilføyer C More-eksperten.

Det var i april at Barcelona ble straffet for å ha brutt reglene for kjøp av mindreårige fotballspillere. Siden klubben anket avgjørelsen, kunne den hente forsterkninger i sommervinduet. Hele seks spillere ble kjøpt, deriblant storscoreren Luis Suárez og keeperduoen Marc-André Ter Stegen og Claudio Bravo. (©NTB)