Heigl spiller doktor Isobel «Izzy» Stevens, en av de mest populære rollene i ABCs sykehusserie som har gått på norske tv-skjermer siden 2005. Hun har vunnet to Emmyer for dr. Stevns-rollen, og etter hennes debut i doktor-serien har karrieren virkelig skutt fart.

BLI ELLER GÅ? Katherine Heigl får ikke svar fra produsentene på om hun skal dø eller ikke i tv-serien «Grey's Anatomy». Foto: TV 2 Spekulasjoner om hvorvidt Katherine Heigl (30) ville forlate dramaserien «Grey's Anatomy», eller ikke har versert lenge. Forrige måned ble medskuespiller James Pickens som spiller Dr. Richard Webber i serien sitert på at Heigl tar av seg legefrakken for godt.

Tv-kanalen ABC ville da ikke kommentere saken, men skaperen av serien, Shonda Rhimes, har siden avkreftet disse ryktene.

Dør snart?

Imdb.com skriver nå at Heigl er usikker på om hun har en framtid som Izzie.

– Jeg vet ikke om jeg dør eller ikke. Jeg vet ikke hvordan Izzies reise blir. Jeg antok hun skulle død på et tidspunkt, fordi jeg er blitt møtt av så mange skuldertrekk og ristende hoder. Nå vet jeg ikke om det har betydd ja eller nei.

DOKTOR-DRAMA: Problemstillingene vil ingen ende ta når disse doktorene er på tv. Foto: TV 2 Ingen vil si noe

Ifølge nettstedet står skuespilleren fast på at hun vil fortsette å involvere seg i serien, selv om hun ikke vet hvrodan det går med dr. Izzie Stevens, og hvor lange hun har et liv i doktordramaet.

– Ingen vilfortelle meg noe, så jeg vet ikke hvordan dette går, sier Heig.