Spears lanserer nå en egen seksjon på hjemmesiden sin, Britneyspears.com, som er dedikert bilder og videoklipp for å henge ut paparazzifotografer som har gjort skam på seg selv.

Hver uke skal hun dele ut en «paparazzie» til den kjendisfotografen hun synes har dummet seg kraftigst ut, melder NME.com.

Denne uken har hun lagt ut en video av en paparazzifotgraf som tryner i en plantepotte mens han forsøker å ta bilder av sangerinnen. Videoen fikk ukens pris, og den deltes ut med begrunnelsen «har utmerket seg med spesielle prestasjoner i baklengsgange».

Ooops!

Britney Spears selv har vært offer for paparazziene siden hun i tekkelig skoleuniform sang «... Baby one more time» i 1999. Siden har det bare blitt verre. Etter hvert som giftermål, skilsmisse og babyer var på vei, omsorgstvister og byturer med og uten truser har funnet sted, har hun stadig vært avbildet i mer eller mindre gunstig positur.

Nå har imidlertid stjernen samlet krefter og energi til det som omtales som et comeback, og omtales i stadig mer positive ordelag. Hun ble riktignok gjort umyndig, og pappa Spears er satt til å bestemmer over pengene hennes på ubestemt tid etter at det amerikanske rettesvesenet i oktober mente damen selv ikke var riktig klar for voksenlivet ennå.

Slapp fengsel

Britney Spears har de siste månedene tilsynelatende fått skikk på livet sitt etter at hun brukte mye av 2006 og 2007 på sykehusopphold og avrusning.

For to uker siden slapp hun straff da en rettssak om kjøring uten gyldig førerkort ble henlagt.

Nå er hun brennaktuell med singelen «Womanizer», som føk rett til topps på Billboardlisten. Det nye albumet «Circus» slippes på Britneys 27-årsdag 2. desember. Til våren blir det verdensturné.

Men først et par «paparazzies»