KRISTIANSAND: — Jeg synes selvsagt at det er helt fantastisk at vi har fått en så flott skuespiller med på laget, sammen med en amerikansk topp co-produsent, og jeg gleder meg til å ta fatt på opptakene når den tid kommer, skriver Kittelsen i en melding til VG.

Agnes Kittelsen skal spille i den norsk-amerikanske samarbeidsfilmen "The Swimmer", som skal spilles inn i både Norge og USA i løpet av høsten. Filmen er ventet å få amerikansk premiere til våren.McKenzie skal spille den mannlige hovedrollen. Skuespilleren er mest kjent for sin rolle i ungdomsserien "The O.C", som ble sendt på tv verden over mellom 2003 og 2007, men amerikaneren har også vært med i "Batman: Year One", "Southland" og "88 minutes".

Regien i "The Swimmer" er ved amerikaneren Richard Fox, som tidligere har medvirket i blant annet "The Descendants", "Olympus Has Fallen" og "Spring Breakers". Norske Bård Ivar Engelsås har skrevet manus. I tillegg til Kittelsen, skal også Kristoffer Joner være med i filmen.— Jeg synes produsentene har funnet skuespillere som passer godt til rollene jeg har skrevet. Både Agnes Kittelsen og Kristoffer Joner er skuespillere jeg liker godt, sier Engelsås til VG.