Han mangler sentrale forsvarsspillere som Gary Cahill, Phil Jagielka, Michael Dawson og Rio Ferdinand i de to kommende kampene. Mot San Marino spiller ikke det stor rolle, men det kan by på problemer mot Montenegro som er et lag av en helt annen kaliber.

I fredagens kamp er det ventet at Hodgson kommer til å satse på Manchester Uniteds Michael Carrick og Chris Smalling som erstattere for de som ikke kan spille.

Utfordringen mot San Marino fredag anses ikke for å være stor, for miniputtstaten har tapt de siste 50 landskampene som er spilt. Landet har bare scoret sju mål på disse kampene, mens det har sluppet inn over 200. Derfor ligger San Marino på bunnen av FIFA-rankingen, som rangerer 206 land.

San Marino ligger på bunnplassen i gruppe H, uten poeng på de fire første kampene. Derfor regner de aller fleste med at England får «lett match» fredag kveld. Verre blir det til uken.

Da er Montenegro motstander, og det er nettopp Montenegro som leder Englands gruppe i VM-kvalifiseringen med ti poeng. England på annenplass har åtte, mens Polen, som har spilt en kamp mindre enn de andre, ligger på femteplass med fem poeng. Polakkene møter Ukraina, som ligger nest sist i gruppen. (©NTB) (©NTB)