Der første omgang var en tam affære, skjedde det mer på Ullevaal etter sidebytte. I det 51. minutt smalt det fra Eirik Ulland Andersen da han ga Strømsgodset 1-0. Rogalendingen ble fint spilt gjennom av Lars-Christopher Vilsvik på gjestenes høyreside. Med en klinisk avslutning satte han ballen forbi VIF-keeper Marcus Sandberg og i lengste hjørne.

Det var Andersens første mål i eliteserien. Lørdagens kamp var også 23-åringens første fra start på øverste nivå. Han kom til Godset fra Hødd forrige måned.

Gjestene fra Drammen klarte ikke å holde lenge på ledelsen. Sju minutter etter målet var Vålerenga à jour da Simen Juklerød bredsidet inn 1-1. Han scoret etter pent forarbeid av Ghayas Zahid.

Juklerød har dermed scoret i tre hjemmekamper på rad.

Rett før utligningen hadde Mounir Hamoud muligheten til å doble til 2-0 på et innlegg, men Godset-backen skled ballen utenfor. (©NTB)