I amerikansk rett er det påkrevd at den du vil holde unna må få besøksforbudordren overlevert personlig i en sivil sak som dette. Men Lutfi gjemmer seg rett og slett, kom det fram i Britney Spears-høringen torsdag.Det var pappa Jamie Spears som allerede for flere uker siden ønsket et slikt besøksforbud mot datterens «bestevenn», som har vært sentral i de mange merkelige hendelsene rundt popstjernen den senere tid.

I rettspapirene fremstilles Lutfi nærmest som en slags Svengali-figur som holdt Britney som gissel i hennes eget hjem, tok over økonomistyringen og kontrollerte paparazziene «som en general», ifølge nyhetsbyrået AP.

Lutfi ble pålagt å holde seg unna enhver form for kontakt med Britney Spears, enten det var fysisk møte, telefon eller e-postkontakt. Men advokatene til Jamie Spears har fremdeles ikke klart å finne ham.

Dermed får det ingen konsekvenser at han også etterpå har vært i kontakt med Britney Spears ved enkelte anledninger. Men nå har Britneys egen familie tatt tilsynelatende full kontroll, og er de som nå har styringen med hennes hverdag. (©NTB)