Selvmålet til keeper Otto Fredrikson kostet fjorårets NM-vinner Lillestrøm dyrt. Etter 34 minutter serverte Eirik Bertheussen et vanskelig tilbakespill til finnen, som i stedet for å ta ballen i hendene og lage frispark, forsøkte å nikke ballen. Det endte med at sisteskansen sendte ballen i eget nett.Lillestrøm hadde et spillemessig overtak på Myhrer i første omgang, men skapte ikke all verden på den dårlige banen. Karim Essediri var nærmest da han i første omgangs siste minutt kom alene med Turn-keeper Harald Aksnes. Men kantspilleren hadde ikke fininnstilt tåen og tuppet ballen like utenfor foran rundt 1500 tilskuere.

Essediri misbrukte enda en stor sjanse like etter hvilen. Etter 65 minutter var det Khaled Mouelhi som fikk muligheten, men han plasserte skuddet rett på en solid Aksnes.

De første 20 minuttene av annen omgang var Turns beste i kampen. Hjemmelaget tok LSK på det Lillestrøm er gode på, muskelfotball. Frode Kippe pådro seg gult kort for en nedriving, og lagkameratene var minst like frustrerte over manglende evne til å produsere mot lillebroren på Romerike.

Sju minutter før slutt ble Vidar Riseth flyttet fram som spiss, uten at det hjalp. På overtid fikk han selskap av Kippe. (©NTB)