Da Liverpool-manager Kenny Dalglish skulle presentere 325-millionerskjøpet Andy Carroll (22) torsdag, ble duoen møtt med skepsis.

Britiske journalister grubler på hvordan jyplingen Carroll skal kunne erstatte verdensstjernen Fernando Torres i en klubb som lider poengnød. 35 av 50 millioner pund klubben fikk for Torres-salget til Chelsea, ble svidd av på direkten for 22-åringen fra Newcastle.

Det gjorde Andy Carroll til tidenes dyreste britiske spiller som er gått mellom to britiske klubber.

– Er du verd pengene, spurte journalistene.

– Det er jeg sikker på at tiden vil vise. Jeg har scoret mål for Newcastle, og det er også hva jeg ønsker å gjøre her. Vi må bare vente og se, svarte Carroll tappert på pressekonferansen.

Da brøt sjefen selv bryskt inn.

– Spørsmålene deres er så negative. Vi ser overhodet ingen grunner til å være negative i forbindelse med Andy Carrolls overgang til Liverpool Football Club. Det er en flott tilvekst for oss. Vi kan garantere Andy at vi (klubben) er mer positivt innstilt til dette enn dere (media), slo Kenny Dalglish fast.

Klubblegenden fortsatte:

– Prisen er høyere enn noen hadde tenkt at den skulle være, men alle som er her må på samme måte forsvare sin lønn og omkostninger. Om dere kan forsvare det for egen del, er jeg sikker på at han greier det for seg selv.

Carroll har skrevet under på en kontrakt som binder ham til klubben i fem og et halvt år. Fortsatt er han noen uker unna debuten på grunn av en hofteskade.

Like fersk er spissmakker Luis Suárez, som ble hentet fra Ajax før januarvinduet ble lukket. 16 minutter tok det før uruguayaneren hadde scoret i sin debut mot Stoke onsdag.

(©NTB)