Mats Zuccarello og New York Rangers tapte 2-3 mot St. Louis Blues, mens Andreas Martinsens Colorado Avalanche vant 6-5 mot Dallas Stars i NHL-ligaen lørdag.

Ingen av nordmennene kom på scoringslista i denne runden.

St. Lois Blues tok ledelsen tidlig i første periode i kampen mot New York Rangers, men Chris Kreider utlignet etter vel fem minutter. Mot slutten av perioden gikk imidlertid hjemmelaget igjen opp i ledelsen.

I andre periode scoret lagene ett mål hver, mens tredje periode endte målløst. Dermed ble resultatet 3-2 til St. Louis Blues.

– Jeg mener vi spilte en veldig bra kamp, spesielt i 3. periode. Vi skapte nok sjanser til å både utligne og vinne matchen, men St. Louis vartet opp med noen store redninger på tampen, sa Rangers-stjernen Henrik Lundqvist etter kampen.

Mats Zuccarello spilte vel 20 minutter av kampen og noterte seg for to skudd på mål. Torsdag fikk han en pangstart på NHL-sesongen med scoring i oppgjøret mot rivalen New York Islanders.

Andreas Martinsen spilte litt over 13 minutter og hadde ett skudd på mål i det målrike oppgjøret mot Dallas Stars. I første periode scoret hvert av lagene to mål, mens Avalanche slo til med tre scoringer i andre periode mot motstanderens to. I tredje periode fikk lagene ett mål hver, og dermed kunne Colorado Avalanche feire seieren. Joe Colborne gjorde hat trick for Colorado Avalanche i kampen.

– Det var en spennende affære. Jeg likte måten vi spilte på i denne matchen, men vi er nødt til å bli bedre defensivt, sa Avalanche-trener Jared Bednar.