TRONDHEIM (adressa.no): I dag ble Per Joar Hansen sparket som hovedtrener i Rosenborg. Styreleder Ivar Koteng forteller at Bård Wiggen kan fortsette i en annen stilling i Rosenborg, noe Wiggen hevder han ikke har hørt noe om.

— Jeg har fått sparken som assistenttrener, det er det jeg vet.

szbc5af2.jpg

— Koteng sier du blir omplassert. Stemmer det? - Det er en parfymert versjon av sannheten. Jeg forholder meg kun til at jeg har fått sparken som assistenttrener. Jeg forholder meg også til kontrakten med Rosenborg. Derfor er jeg her i dag.

- Hvordan tok du imot nyheten?

— Hva skal man si? Jeg tar det greit. Jeg har vært i gamet lenge. Så har vel også jeg luktet lunta en stund.

— Hva synes du om at du og Perry har fått sparken?

— Der trenerne får sparken regelmessig, kan det hende det ikke bare er trenerne det er noe galt med. På generelt grunnlag. Jeg tror ikke alle trenerne som har vært her de siste ti årene er idioter. Det har vært mange meget gode trenere.

- Har du snakket med Perry?

— Ja.

- Hvordan tok han det?

— Helt greit.

Bård Wiggen på treningsfeltet. Foto: Vegard Smevoll

De som ikke startet søndagens kamp mot Sogndal trener som vanlig på Lerkendal, mens kjernen av RBK-troppen har restitusjonstrening i Granåsen.Bård Wiggen var til stede på økta på Lerkendal, som ble ledet av fysisk trener Geir Håvard Hjelde.

Jonas Svensson, Daniel Ölund, Cristian Gamboa og Daniel Berntsen er blant de mest sentrale spillerne som deltok på den første ordinære treningen etter at Per Joar Hansen fikk sparken i Rosenborg mandag.