– Bullock har ikke kontaktet advokater

En talsperson for Sandra Bullock benekter at skuespilleren har kontaktet skilsmisseadvokater.

Det har vært et par turbulente måneder for Sandra Bullock, som i februar høstet den gjeve Oscar-statuetten for «beste kvinnelige skuespiller». Kort tid etterpå sto en kvinnelig modell fram og lot seg intervjuet om en affære hun angivelig hadde hatt med Bullocks mann, Jesse James, mens skuespilleren var opptatt med innspillingen av filmen «The Blind Side».

Sandra Bullock skal ha flyttet ut av parets hjem i California, men en representant for skuespilleren sier at hun så langt ikke har vært i kontakt med skilsmisseadvokater. Uttalelsen kommer i kjølvannet av at kjendisnettstedet TMZ, som er kjent for sitt solide kildenettverk og tidlige avsløringer, hevdet at hun er i full gang med planene for et skilsmisseoppgjør. Nettstedet hevdet at også Jesse James hadde tatt kontakt med et knippe advokater.

Men nå sier Bullocks talsperson til magasinet People: – Ingen av dem, heller ikke deres representanter, har kontaktet eller forhørt seg med skilsmisseadvokater.

Bullocks talsmann benekter også at skuespilleren har vært på middag med et knippe Hollywood-produsenter for å diskutere hvor vidt hun skal spille Meryl Streeps datter i et kommende filmprosjekt.

– Det er mange rykter for tiden, men alt er bare oppspinn, sier talspersonen. (©NTB)