Tenåringen kom fra Portsmouth i sommer. Overgangssummen har en ramme på cirka 140 millioner kroner.Stortalentet er sønn av Mark Chamberlain. Pappaen spilte selv 518 kamper for forskjellige klubber i England, blant annet Stoke, Portsmouth og Sheffield Wednesday.

Oxlade-Chamberlain laget et nydelig mål til 1-0 onsdag. 18-åringen brystet med seg en lang pasning fra Alex Song.

Ballen gikk over tre forsvarere. Skuddet kom fra kanten av straffefeltet og gikk i mål. Da var det bare spilt åtte minutter.

André Santos scoret sitt første mål for Arsenal tolv minutter senere. Han fikk to sjanser fra 12 meter, og ballen gikk gjennom en skog av motspillere før den havnet i nettet. Olympiakos reduserte til 2-1 ved David Fuster. En kraftfull heading fra vel ti meter gikk rett i mål. (©NTB)