Pukki scoret begge Schalkes mål i bortekampen. 21-åringen sendte gjestene i føringen etter 26 minutters spill. Vertenes keeper Ron Zieler var på halvdistanse, og Pukki satte ballen i tomt bur etter et godt løp.Men ledelsen varte bare i tre minutter. Schalke-forsvarer Kyriakos Papadopoulos headet ballen i eget nett, og det sto uavgjort til pause.

Etter en knapp times spill fikk Hannover vendt kampen da Moa stanget inn sitt åttende seriemål for året til 2-1. Men Pukki var giftig i sin første kamp fra start for Schalke og ordnet poeng for gjestene på pasning fra Jefferson Farfán i det 73. minutt.

Dermed blir Schalke liggende tre poeng foran Hannover i den tyske toppserien. Moas lag er nummer seks etter tolv runder, mens Schalke er plassen foran.

I ensom ledelse er Bayern München som tok en ny seier med 2-1 borte mot Augsburg søndag. Mario Gómez gjorde sitt 13. mål på elleve kamper og sendte gjestene i føringen etter et kvarter. (©NTB)