De tyske gjestene ga seg ikke før det sto 5-2, noe som må betegnes som et sjeldent godt utgangspunkt fra en bortekamp i mesterligasammenheng. Schalke har gjort en overraskende god figur i mesterligaen i en sesong som nærmest har vært et mareritt i hjemlig serie. Klubben ligger på en svak tiendeplass i Bundesliga og kan mest sannsynlig glemme europacupspill neste sesong. I alle fall så lenge de ikke går hen og vinner hele mesterligaen.

Men tirsdag var det lite som tydet på at Schalke har tapt flere kamper enn de har vunnet i hjemlig serie denne sesongen.

Starten kunne imidlertid ikke vært dårligere for laget som nylig kvittet seg med trener Felix Magath og erstattet ham med tidligere Hoffenheim-sjef Ralf Ragnick.

Den ettertraktede keeperen Manuel Neuer var langt ute og klarerte med hodet i kampens første spilleminutt. Ballen gikk rett til Dejan Stankovic som sto omtrent på midtstreken. Serberen benyttet sjansen til å skyte direkte med en volley og fikk et fantastisk treff. Ballen dalte perfekt ned i det tomme målet og Inter fikk en pangstart. (©NTB)