— Johnny og Vanessa planlegger endelig å gifte seg neste sommer i villaen sin. Det blir en privat fest snarere enn et storslagent showbusiness-selskap, sier en kilde til den britiske tabloiden Daily Express.Festen vil bli holdt i boligen deres sør i Frankrike. Depp og Paradis og deres to barn Lily-Rose (7) og Jack (4) bor delvis i Los Angeles, delvis i Frankrike.

Det er ikke første gang Johnny Depp er involvert i gifteplaner - han var forlovet med både Winona Ryder og Jennifer Grey og gift en kort periode med musikeren Lori Anne Allison i 1983. I mange år har han vært tilbakeholden med tanke på å gå til alters. - Hvis du er sammen med noen som du elsker og er gode med hverandre, så er du på alle mulige vis gift, har vært hans omkved til nå.

Vanessa, som fikk en hit med «Joe le Taxi» da hun var bare 14 år gammel, kunne nylig fortelle hvor spesielt forholdet deres er:

— Johnny er alt jeg har drømt om. Ingen kunne ha elsket hverandre slik vi gjør. Han er et skjønt menneske og er da også naturligvis en god far. (©NTB)