Kidman skal for et par uker siden ha tatt et par graviditetstester, for å være på den sikre siden. Deretter dro hun til avvenningsklinikken der Keith Urban for tiden sliter med å bli nykter, for å fortelle ham den store nyheten.— Han vet at Nicole er desperat, hun vil svært gjerne ha en baby, men det er ikke noe bra tidspunkt for ham, sier en kilde til National Enquirer, som Expressen siterer.

Kidman var gift med Tom Cruise i årene 1990 til 2001, men det ble ingen felles barn - i stedet adopterte de Connor og Isabella, nå 11 og 13 år gamle. At det ble slutt mellom de to, skal blant annet ha vært Tom Cruises brennende ønske om et biologisk barn. Den gang ble det sagt at det var Cruise som slet med fertiliteten.

Men da Tom Cruise møtte den 16 år yngre skuespilleren Katie Holmes, og hun ble gravid etter bare noen måneder, vendte blikkene seg i stedet mot Nicole Kidman: Var det hun som ikke kunne bli gravid?

Men nå - omtrent samtidig som at Cruise og Holmes gifter seg i Roma - kan det være at Nicole Kidman og hennes nye ektemann venter barn. (©NTB)