Zuccarello var blant Rangers-spillerne som fikk tilbringe mest tid på isen, men han klarte ikke å utrette noe, utover å sende pucken mot motstanderens mål to ganger.

— Det er aldri moro å tape, slo Zuccarello fast overfor Nettavisen som var på plass i New York. Nederlaget var det første New York Rangers pådro seg siden 4. mars. Da ble det tap for Detroit på bortebane.

Nederlaget kom til tross for en jevn kamp. Rangers' målvakt Cam Talbot sto på sin side for en heltemodig innsats med 30 redninger. Han måtte kapitulere en gang, og det var da Brad Richards, den gamle Rangers-kjempen, avgjorde med kampens eneste scoring.

— Vi spilte bra defensivt, men det skjedde lite i det offensive spillet, mente Zuccarello.

— Vi må samle oss til de neste kampene, slik at vi klarer å endre litt på spillet vårt, la nordmannen til. Rangers-spillerne mente de ble snytt for en scoring midtveis i den første perioden. Da klarte Dominic Moore å få pirket pucken inn i buret bak Scott Darling, men dommeren hadde allerede blåst før scoringen var et faktum. Han mente Darling hadde kontroll på pucken i scoringsøyeblikket, melder Nettavisen.

Neste sjanse for Rangers er lørdag kveld når laget spiller på bortebane mot Carolina Hurricanes. (©NTB)