GARDERMOEN: Linn Jørum Sulland var svært fornøyd da hun kom gjennom nåløyet til Thorir Hergeirsson og ble tatt ut i 14-mannstroppen til OL. Ikke så fornøyd da hun på den siste samlingen i Ulsteinvik fikk kneproblemer og måtte trekke seg fra Rio.

— Det er en stund til jeg kan spille igjen, antagelig en gang i oktober. Derfor har jeg ikke ofret EM en tanke, sier bakspilleren, som var Vipers' spillerrepresentant da Norges Håndballforbund mandag arrangerte Avkast på Scandic Gardermoen. Der var alle de 24 eliteserielagene representert.

Droppet operasjon

Etter å ha kjent ubehag i kneet fra sommersamlingen i Algarve, fikk Sulland store problemer under generalprøven i Ulsteinvik, og timålsscoreren fra OL-finalen i 2012 måtte trekke seg med bruskskader i kneet. Hun har droppet operasjon.

Etter å ha vært i Györ forrige sesong, skal Sulland forsterke Vipers denne sesongen.

— Vi har et spennende lag, og det blir enda bedre når Linn blir klar, sier den tidligere Glassverket-treneren Kenneth Gabrielsen. Han har tatt med seg tre av Glassverket-jentene over til Vipers, Kristin Nørstebø og de landslagsaktuelle Kari Brattset og Jeanett Kristiansen (søster av Veronica Kristiansen).

Vipers er av de andre klubbene tippet å havne på sølvplass denne sesongen.

EM starter 4. desember, og Norge spiller innledende gruppe i Helsingborg mot Romania, Kroatia og OL-vinner Russland.