Det er Telemarksavisa som i en artikkel skriver at ”den tidligere Odd-helten skal være et av trenernavnene som ble vurdert på tirsdagens styremøte i Odd Grenland”.

Borgersen, som for bare to år siden ble ansett som Tom Nordlies kommende etterfølger i Start, ønsker ikke å kommentere framtiden. Odd har avtale med Ove Flindt-Bjerg bare ut sesongen, etter at Arne Sandstø og Gaute Larsen ble sparket for en måned siden.

— Det er ikke sånne ting som har fokus nå. Men jeg må vel si at jeg kan verken avkrefte eller bekrefte det, sier Borgersen på spørsmål om han kan være aktuell som Odd-trener.

Situasjonen i helgen er uansett spesiell for 35-åringen. Lørdag er han i Starts tropp som kjemper med nebb og klør for poeng mot Lyn. Samtidig spiller Odd mot Fredrikstad. Bare ett av lagene kan overleve i eliteserien.

— Jeg hadde helst sett at både Start og Odd ble i eliteserien, men vi må ha fokus på oss selv og gjøre jobben mot Lyn, sier 35-åringen til TA.

Bård Borgersen har igjen ett år av kontrakten med Start, men har bare fått ett innhopp i årets serie. Han har tidligere signalisert at han ikke vet hva det blir til neste år, og Starts sports- og mediadirektør Svein Mathisen har ikke sagt hva klubben tenker om hans videre Start-karriere.