Som TV 2 meldte i går, er Vadim Demidov ønsket på Molineux. Landslagsstopperen skal være i toppsjiktet på Ståle Solbakkens liste over aktuelle midtstopperkjøp.

Den tidligere Köln— og FC København-treneren skal være ute etter å styrke sentrallinjen i laget. Og en dominant, spillende midtstopper er høyt prioritert. Vadim Demidov passer den beskrivelsen utmerket.

Flere store klubber

En pris på godt i underkant av 10 millioner kroner, bør heller ikke være avskrekkende for ”Ulvene”.

Tidligere har adressa.no skrevet at den nåværende Real Sociedad-stopperen er sterkt ønsket på Lerkendal, men når en klubb som Wolverhampton kommer på banen, spørs det om Demidov fristes til å fortsette profflivet i utlandet.

Adressa.no har hatt kontakt med Sergei Demidov, far og agent til Vadim, og han har avslørt at ”flere store klubber” er interessert i 25-åringen. Men foreløpig har han ikke ønsket å si hvilke klubber.

Hjem til friidrettskjæresten

Etter det Adresseavisen erfarer er Wolves veldig interessert i ham, og har vært det en god stund, men klubbene har ikke kommet så langt at de er blitt enige om noen overgangssum ennå.

Vadim Demidovs kontrakt med Real Sociedad går ut 30. juni. Spilleren selv har uttalt at han ønsker seg nærmere hjem til Norge, for å komme nærmere kjendiskjæresten Christina Vikicevic. Mens Real Sociedad er innstilt på å selge.