Det har versert rykter om at forholdet mellom Liverpools manager og kaptein Steven Gerrard (34) surnet. Det avkrefter Brendan Rogders på det sterkeste.

– Det er 150 prosent usant. Det er ikke noe problem. Vi har et fantastisk forhold, sa Rodgers på en pressekonferanse mandag, ifølge Daily Mail.

Nå blir den 34 år gamle Liverpool-kapteinen tilbudt ny kontrakt. Og skal vi tro Rodgers, blir ikke pengene som er lagt på bordet noe problem.

GODT FORHOLD: Liverpools manager Brendan Rodgers sier han har likt hvert eneste minutt av samarbeidet med Steven Gerrard. Foto: Reuters

– Penger er ikke noe problem– Det er trolig mange ting Steven (Gerrard) må vurdere når han skal bestemme seg, men det er helt klart ikke penger som gjør at han trenger tid til å tenke, sier Rodgers.

Gerrards nåværende kontrakt går ut ved overgangen til juli neste år, og allerede 1. januar kan 34-åringen begynne å snakke med andre klubber om en eventuell overgang hvis han ønsker å forlate Liverpool som Bosman-spiller.

Ifølge Daily Mail tjener Gerrard rundt 1,2 millioner kroner i uka, og ut i fra det Rogers sier, må han neppe gå ned i lønn hvis han underskriver Liverpools kontraktsforslag.

– Det er en stor vurdering for ham. Ikke bare i hans liv, men med tanke på i hvilken klubb hans neste kontrakt skal bli, sier Brendan Rodgers.