Få siste sportsnytt rett på din Twitter-konto. Følg 100% Sport!

Lørdag kveld fikk Ståle Solbakken sparken, etter at 0-1-tapet mot lille Luton i FA-cupen fikk begeret til å renne over. Nå er trolig erstatteren hans klar allerede.

For like etter at det ble kjent at nordmannen hadde fått sparken, ble Doncaster-manager Dean Saunders nevnt som en høyaktuell erstatter. Flere engelske medier kunne melde at 47-åringen var pekt ut som Solbakkens erstatter.

— Vi kan bekrefte

Nå bekrefter klubben på sine hjemmesider at Saunders overtar som Wolverhampton-manager.

- Wolves kan i kveld bekrefte at vi har kommet enighet betingelsene med både Dean Saunders og Doncaster Rovers om at han skal bli klubbens nye manager, heter det i pressemeldingen.

Gammel spisskjempe

Saunders spilte for en lang rekke klubber i løpet av en innholdsrik karriere. I 1991 satte han britisk overgangsrekord da han ble kjøpt for £2.9 millioner av Liverpool. Men allerede året etter gikk han videre til Aston Villa, hvor han ble i tre år. Senere var han innom blant annet Nottingham, Galatasaray og Sheffield United.

Som manager fikk han i 2008 sin første jobb i Wrexham. Der ble han fram til 2011, da han ble hentet til sin nåværende jobb. Tidligere har han også vært trener i Newcastle.

Doncaster ligger i øyeblikket på opprykksplass i League One, hakket under Championship og Wolverhampton i det engelske ligasystemet.