ULLEVAAL (Aftenposten.no): Liverpool imponerte ingen den første omgangen på Ullevaal mandag kveld. 0-2 like før sidebytte mot et kraftig redusert Vålerenga-lag bør få varselklokkene til å ringe hos selv de største, røde optimistene.

Liverpool hevet seg riktignok etter hvert – Andy Carroll reduserte like før hvilen, mens to sene Daniel Agger -mål fikk de fleste til å tro at Liverpool skulle reise hjem med en etterlengtet seier på tampen av sesongoppkjøringen, men Mohammed Fellah ville det annerledes.

Optimistisk Agger

En kanon fra VIFs tekniske midtbanespiller gjorde at ingen av lagene gikk hjem som seierherrer, noe Liverpool har størst grunn til å bekymre seg over. Nevnte Agger er likevel optimist.

— Selvfølgelig kan vi bli seriemester i år, svarer Liverpool-stopperen på Aftenposten.nos spørsmål om det er mulig med et nytt seriegull til Merseyside-laget denne sesongen.

Dansken innrømmer likevel det er mye å jobbe med.

— Det vi gjør i dag er ikke godt nok, spesielt ikke førsteomgangen. De (Vålerenga) spiller en god kamp, men det gjør i alle fall ikke vi – selv om vi er ok i andre.

Manager Kenny Dalglish er enig.

— Det var en dårlig første omgang.

Bekymret Reina

Spesielt bekymringsfullt er det at Liverpool slipper inn tre mål i sin femte, strake treningskamp i sommer, innrømmer keeper Pepe Reina.

- Vi har veldig mye å jobbe med. Vi var langt unna ligatittelen i fjor, og jeg er bekymret over det defensive, og at vi slipper inn så mange mål. Det er ikke bra, og ikke er vår stil å slippe inn tre mål per kamp , konstaterer den spanske landslagskeeperen kjølig.

Sisteskansen har likevel tro på at det skal bli noe bedre å være Liverpool-supporter i år enn i fjor.

— Vi skal bli bedre enn i fjor, komme oss tilbake til Europa, og hvis mulig, bli blant de fire beste igjen.

Mest opptatt av seriestart

Dirk Kuyt velger også å se fremover med et optimistisk blikk, og vil ikke si at han er bekymret.

— Det er fortsatt sesongoppkjøring, og vinner vi den første ligakampen vil jeg si det er en god sesongoppkjøring.

- Vi snakket mye underveis om hvordan vi forsvarte oss som lag. Spesielt i første omgang var det dårlig.

Den nederlandske landslagsspilleren var også imponert over Vålerenga.

— De spilte bra, mener Kuyt.

Vi fulgte Vålerenga - Liverpool