Som datter av en av Hollywoods store legender, Aron Spelling — den søkkrike produsenten av blant annet «Dynastiet» og «Beverly Hills 90210» der også datteren ble sikret en rolle - har Tori litt å fortelle.Og mindre har ikke skjedd etter hans død: Da røk Tori uklar med moren Candy, og får nå knapt noe av farens voldsomme formue. I stedet må gravide Tori og ektemannen Dean McDermott nå finne andre inntektskilder, og medvirker i realityserier med mer.

Kanskje blir det noen kroner fra den kommende boken også? Ifølge nyhetsbyrået AP er det et datterselskap av det anerkjente Simon & Schuster-forlaget, Simon Spotlight Entertainment, som skal gi ut Tori Spellings memoarer i 2008. — Vi tror alle at vi vet hvem Tori Spelling er fordi hun har vokst opp med offentlighetens øyne på seg, men boken hennes vil gi leserne en sjanse til å bli kjent med den virkelige Tori - en morsom og motstandsdyktig ung kvinne med en fascinerende historie å fortelle, sier visepresident Jennifer Bergstrom i Simon Spotlight i en uttalelse.

Boken har ennå ikke fått noen tittel, men innholdet vil ifølge forlaget «la leserne oppleve det helt unike livet til Tori Spelling - fra barndommens privilegier til tabloide misforståelser, suksess og ting hun angrer på, og når det kommer til stykket hvordan hun søker etter å definere seg selv ut fra egne betingelser». (©NTB)