Ifølge spillselskapet, som er en konkurrent til Norsk Tipping, var det uproblematisk å fristille New York Rangers-proffen. Zuccarello uttalte tidligere i år at han nektet å avslutte samarbeidet, men har nå endret mening.

— Unibet ønsker ikke å legge hindringer i veien for at Mats Zuccarello skal få spille OL-hockey for Norge. Derfor er det fullstendig uproblematisk å fristille ham fra avtalen slik han nå ønsker, sier selskapets PR-manager Kyrre Merg.

Zuccarello undertegnet tirsdag en ny ettårskontrakt med NHL-laget Rangers. Han var utelukket fra det norske landslaget så lenge han var sponset av et utenlandsregistrert spillselskap, men nå kan dørene åpne seg for 25-åringen.

Norges Ishockeyforbund har en samarbeidsavtale med Norsk Tipping. Det gjorde at det ble konflikt mellom partene da Zuccarello undertegnet sponsoravtalen i april i år.

Norges Idrettsforbund fastslo tirsdag i et brev at de vil stenge Olympiatoppen for utøvere som har inngått samarbeid med utenlandske spillselskaper. (©NTB)