Dolly Parton kommer til Norge på sin Blue Smoke World Tour . Den lille damen står bak en rekke superhits, og er blant våre største låtskrivere og artister.

— Hver gang jeg kommer til Norge, er jeg like spent som da jeg var her første gang for mange, mange år siden. Jeg elsker Europa og mine fans der. Vi har det alltid så orsomt sammen, og nå har jeg satt sammen et show jeg tror fansen min kommer til å elske, skriver Dolly Parton til sine norske fans på e-post.

Møt Dolly bak scenen

Denne gangen lanserer hun også en egen VIP-billett hvor du får komme bak scenen og hilse på Dolly Parton selv. Du får også en guidet tur i garderoben hennes.

Sjekk www.dollypartonmusic.net for mer info om disse billettene.

— Dolly Parton er helt unik som artist og en av de virkelig store i musikkhistorien. Hun er et fyrverkeri av sang, show og gode historier på scenen og lever uten tvil opp til det utrolige ryktet hun har som liveartist, sier arrangør Peer Osmundsvaag i Atomic AS.

Datoen for konserten er 9 juli neste år, og stedet er Oslo Spektrum. Billetter går i salg klokken 09:00 på fredag 25. oktober.

Bilulykke

I natt var Dolly Parton involvert i en bilulykke i Nashville, men dette påvirker ikke turnéen.

— Jeg var i en bilulykke i morges, men jeg har det bra. Jeg er bare litt sår og trøtt, twitret hun etter ulykken.