Chileneren spilte landskamp så sent som natt til onsdag, men viste lite tegn til jetlag da han startet for Arsenal lørdag. 27-åringen ga hjemmelaget ledelsen allerede fire minutter da han satte inn sin egen retur etter et glimrende innlegg fra Iwobi.

Etter 38 minutter var rollene snudd da Sanchez uegoistisk spilte Iwobi som satte ballen i mål til 2-0. Høyreback Héctor Bellerín avgjorde kampen etter 48 minutter da han satte inn 3-0 etter at et innlegg fra Sanchez ble klarert til spanjolen.

Laget til Arsène Wenger var aldri truet av et tamt Watford-lag, og Theo Walcott fastsatte sluttresultatet til 3-0 på overtid etter et glimrende forarbeid av Joel Campbell.

Seieren gjør at Arsenal fortsatt er med i gullkampen i Premier League. Laget ligger på tredjeplass med 58 poeng, mens Watford ligger på 14.-plass med 37 poeng. (©NTB)