Manchester United vant søndag Community Shield etter 2-1 mot Leicester, og etter kampen kom manager José Mourinho med nyheter om Paul Pogba som gleder dem som heier på de røde fra Manchester. Portugiseren bekreftet at den franske midtbanespilleren er klar for klubben.

— Endelig. Det er fantastisk at en så god spiller er hos oss. Endelig har vi fått ham. Han kommer til et vinnerlag, et lag som har vunnet sine to siste kamper, i FA-cupen og i dag. Han må jobbe hardt for å spille seg inn på laget, sa United-manageren ifølge BBC etter kampen.

Klubben bekreftet tidligere søndag i en pressemelding at Pogba har fått tillatelse til å gjennomgå den medisinske testen hos den engelske storklubben.

Overgangen til Pogba fra Juventus til Manchester har vært det store samtaleemne denne sommeren, og nå virker overgangssagaen endelig å gå mot slutten.

Dersom den medisinske testen går i orden og Pogba signerer for Manchester United, blir han tidenes dyreste fotballspiller. Overgangen på rundt 1,1 milliarder kroner er den største noensinne, etterfulgt av Gareth Bale til Real Madrid (963 millioner) og Cristiano Ronaldo til Real Madrid (937 millioner kroner). (©NTB)