Barcelona hadde med seg 2-0-ledelse fra bortekampen. To mål av Arda Turan og et siste fra Lionel Messi gjorde at seriemesteren ble overlegen vinner med sammenlagt 5-0. — Jeg føler meg veldig heldig som har disse spillerne. De slutter ikke å overraske meg, sa Barcelona-trener Luis Enrique. Laget har vunnet åtte av ti mulige titler etter at han tok over sjefsstolen.

— Vi ønsker å vinne alle trofeene vi kan. Det så du på intensiteten spillerne mine viste i dag, tilføyde Enrique.

Barcelona greide seg godt uten Neymar, som onsdag var opptatt med å føre Brasil til OL-finale.

Turan la opp til begge Luis Suárez' mål i den første kampen, og denne gang viste han seg også som en sterk målscorer. Tyrkeren omsatte Messis pasning i mål i det 10. minutt og doblet ledelsen fra langt hold tidlig i annen omgang. (©NTB)