Etter å ha tatt ett poeng på fire seriekamper har Barcelona nå 14-0 på de to siste kampene i løpet av fire dager, og Luis Suárez har scoret fire mål i hver av dem.

Lørdag var alle de tre topplagene i den spanske ligaen i aksjon, og hver kamp sørget for ny serieleder. Først ut var Real Madrid, som lørdag måtte klare seg uten en skadd Cristiano Ronaldo da Rayo Vallecano ble slått 3-2. Deretter fulgte Atletico Madrids 1-0-seier over Malaga, før Barcelona knuste Sporting Gijon.

Real Madrid fikk en tøff start på bortekampen da portugisiske Bebe dro seg fri på venstrekanten for hjemmelaget og fant Adri Embarba foran mål. Han kunne enkelt sette inn 1-0. Sju minutter deretter fikk gjestene sjokk nummer to rett i fleisen da Miku doblet Rayo Vallecanos ledelse.

Mannskapet til Zinédine Zidane kom imidlertid tilbake. Ti minutter før pause headet Gareth Bale ballen kontant i mål etter et hjørnespark fra tyske Toni Kroos, og sju minutter ut i annen omgang utlignet innbytter Lucas Vázquez etter forarbeid av venstreback Danilo.

Real fortsatte å presse på, og ti minutter før slutt kom belønningen. Gareth Bale kom seg løs på venstresiden og hamret ballen i mål. (©NTB)