KRISTIANSAND: — Hvis du teller de som er interessert i festivalutstyret og de som er interessert i rettighetene til Quart, så er det samlet sett 8-9 interessenter, sier bostyrer og advokat Øystein Krabberød, til fvn.no.

Hvem interessentene er, er konfidensielt. Krabberød legger likevel ikke skjul på at det først og fremst vil være festivalarrangører som vil ha interesse av både navnet og festivalutstyret.

  • Det er store mengder, så det er umulig å skrive opp alt sammen, så de må selv se og gjennomgå det, sier Krabberød som vil arrangere visning av boet.

Les også:

Vanskelig å sette en prislapp på Quart

Konkursboet er lagret i et stort garasjeanlegg og fordelt på ulike kjellere, men Krabberød har ingen formening om hvor store verdier det er snakk om.

— Nei, det har jeg ingen formening om. Det er ting som er i garasjen og på lagrene som kan se ut som noe trelemmer, men som åpenbart har verdier i forhold til det å arrangere en festival, sier Krabberød.

Advokaten ønsker heller ikke å si noe om hvilken pris som er sannsynlig for boet.

- Kan det bli aktuelt å auksjonere?

— Ja, det kan bli, men etter visning av boet vil jeg ha ny kontakt med interessentene for å finne ut hva de er interessert i.

Deretter vil budrunden starte. Ifølge Krabberød kan det bli en åpen budrunde allerede i løpet av de nærmeste dagene.

  • Men det kan være vi kan administrere budrunden via telefon og mail fra kontoret vårt, forteller Krabberød.

Vil gjerne selge Quart samlet

Krabberøds jobb er å sikre kreditorenes interesser og få høyest mulig sum for konkursboet. Hvorvidt festivalrestene og rettighetene vil bli solgt samlet, eller stykkevis og delt, avhenger av hva som gir best pris. Han er likevel ikke i tvil om hva som er ønskelig.

  • Det er ikke noe som er bedre enn om jeg kan selge det samlet til noen som vil gjøre noe for Kristiansand by, men jeg må passe på kreditorenes interesser, presiserer Krabberød.

Samlet sett vil boet bestå av det viktigste, nemlig navnet Quart og Quarts hjemmeside. I tillegg til rettighetene kommer festivalutstyr som ifølge Krabberød består seg i alt fra vannslanger, bilder, elektriske kabler, bardisker, stoler, inventar, mailadresser, telefoner og telefonnummer (så sant de eies av Quart), tappekraner, vannkokere, kaffekanner, plastkrus, bestikk, vaskemidler og kluter med mer

Alt skal bort slik at kreditorene kan få tilfredsstilt sine krav.

— Jeg håper det kan være to eller flere slik at vi kan få høyest mulig pris, sier Krabberød.