Helena fødte jenta 15. desember i fjor, men navnevalget kom de to fram til nylig. Paret, som også har den fire år gamle sønnen Billy Ray, skal ha bestemt seg for bare noen dager siden for navnet, som har en viss likhet med det datteren til Burtons gode venn Johnny Depp heter — Lily-Rose.Bonham Carter kunne forleden fortelle at de hadde problemer med å finne et navn fordi de begge trodde at de skulle få enda en gutt.

— Vi brukte fem uker på å bestemme oss for Billy, og denne gangen ble vi helt lamslått da de viste seg å være ei jente. Jeg er sikker på at jeg så en liten tissemann på ultralyden, så vi satte opp navn som Charlie, Jack, Louis eller Milo, sier den 41 år gamle skuespilleren, som også innrømmet at det var en fryd å føde Indiana.

— Hun er veldig lang og lukter nydelig. Hun er veldig rolig, med masse hår, og jeg er oppover ørene forelsket. Jeg elsket til og med fødselen. Jeg ville gjort det igjen på et blunk. Jeg fikk smertestillende, lente meg tilbake, og nøt det. Alt gikk så greit at hun ikke engang gråt da hun kom ut! sier en overlykkelig mor. (©NTB)