Rett etter at bandet var ferdig med konserten onsdag denne uken i Los Angeles, la Weiland seg inn på en rehabklinikk. Ifølge managementet hans var det «frivillig».Dermed ble torsdagens konsert i San Diego utsatt. Velvet Revolver gikk ut med en pressemelding der de unnskyldte seg dypt, og takket fansen for at de var lojale mot bandet.

Ifølge Blabbermouth.net hevdes det at Velvet Revolvers australske turné, som starter 15. februar, skal gå som planlagt. Riktignok skulle de amerikanske hardrockerne egentlig spilt der i desember, men da avlyste de på grunn av ikke-spesifiserte «helseproblemer».

Da hadde de allerede måttet avlyse Japan-konsertene i november fordi bandmedlemmene ikke fikk visum på grunn av sine ymse rulleblad, som ikke er blitt kortere:

Scott Weiland selv ble arrestert 21. november i fjor for å ha kjørt i ruspåvirket tilstand, noe som ble oppdaget etter at han var involvert i en trafikkulykke. Tilbake i 2003 ble han arrestert for det samme, men tiltale ble droppet da han la seg inn til rusavvenning og lot seg dopteste regelmessig. (©NTB)