I førsteomgangen torsdag var det lite som tydet på at FCK-spillerne har latt seg påvirke av at Ståle Solbakken blir norsk landslagssjef i 2012.Men 1-1 mot PSV gjør at danskene får problemer med å avansere fra Europaligaens gruppe K.

PSV leder med sine åtte poeng, ett mer enn toer Sparta Praha som har sju. FCK har fire, mens CFR Cluj fra Romania står med tre poeng.

København-vertene gikk fortjent til pause med 1-0-ledelse etter at Jesper Grønkjær hadde scoret på straffespark.

Danskene burde ha scoret både ett og to mål til før hvilen, men angriperne ble for tafatte foran PSVs mål.

Samspillet mellom Grønkjær og Dame N'Doye fungerer dårlig. Riktignok skaffet N'Doye straffesparket som ga 1-0, men han blir ofte overlatt til seg selv.

PSV sikret poeng foran 21.000 tilskuere da Balazs Dzsudzsak scoret 20 minutter før slutt. (©NTB)