Bismark Acosta sendte Start i føringen på eget gress med en heading på bakre stolpe etter et hjørnespark. Scoringen kom før Strømsgodset hadde rukket å våkne.

Våknet gjorde drammenserne. Før pause hadde gjestene vendt kampen til 2-1. På det punktet hadde Strømsgodset god kontroll på det som skjedde på kunstgresset i sør.

Det så ut til at punktumet var satt da 3-1-scoringen var et faktum etter 68 minutter. Ogunjimi scoret sitt annet mål for dagen, samtidig som Ødegaard noterte seg for sin tredje assist.

Mot slutten av kampen skapte Start likevel spenning, da Ernest Asante reduserte til 2-3 i det 88. minutt. Det innledet noen minutter med intens neglebiting fra dem som hadde tatt turen fra Drammen. Likevel ble det ikke flere mål for sørlendingene.

Talentet Ødegaard hadde servert Bismark Boateng på 1-1-målet etter 23 minutter. Nest sist var også unggutten da Ogunjimi la på til 2-1 for gjestene sju minutter før pause. (©NTB)