Skuespilleren og popstjernen var et par i fire år, men like før årsskiftet ble det slutt. Siden møttes paret under Golden Globe-festen i januar — men tonen var ikke akkurat gemyttlig, dersom vi skal tro sladrepressen. Men i april uttalte Timberlake til det engelske magasinet GQ at han alltid kom til å være glad i Diaz.Søndag ble partene gjenforent da det var eksklusiv førpremiere for filmen «Shrek the Third» i Los Angeles. Diaz gir stemme til karakteren Fiona i filmserien, mens Timberlake - som fikk dubbejobben gjennom Cameron- - spiller den kommende kong Arthur.

Han ankom festivitasen rett bak Diaz, men ifølge nettstedet Yahoo holdt de to avstand helt til det skulle tas et gruppebilde. Da var tonen hjertelig - med både kyss og klem.

«Shrek the Third» har norsk premiere 31. august, og ved siden av Diaz og Timberlake, står blant andre Mike Myers, Eddie Murphy, Antonio Banderas, Julia Andrews, John Cleese og Rupert Everett på rollelisten.

Samtidig ryktes det at planene for en fjerde «Shrek»-film er i full gang. Regissøren bak filmen «Hollywood Gigolo» fra 1999, Mike Mitchell, forhandler for tiden om å gjøre den neste filmen om det grønne trollet, melder bransjebladet Hollywood Reporter. (©NTB)