Se Sordals fremføring i ruten over. Se de andre innslagene nederst i artikkelen.

KRISTIANSAND: — Det er en veldig underfundig låt. Jeg liker melodien og drivet i låta, forteller Stein Roger Sordal etter fremføringen av When you were young av The Killers.

— Jeg hatet den intenst første gang jeg hørte den, men nå er det den beste rockelåta jeg vet om. Det er et bevis på hvor mye som kan forandre seg i musikken.

Sordal holder i disse dager på med siste innspurt før plateslipp med bandet Angels Motel. Albumet, som får tittelen Lovestorm and Temporary Honeys, var ferdig innspilt allerede i fjor vår, men musikerne ville ikke stresse utgivelsen.

— Vi har veldig tro på plata og vil ha riktig plateselskap og management i ryggen før vi gir den ut, sier musikeren til fvn.no.

For tiden forhandler de med flere selskaper.

— Dette er et ekstra stort hjertebarn for meg, og det er veldig viktig at selskapet vi velger vil satse ordentlig på bandet vårt.

Stein Roger Sordal lover imidlertid at albumet er ute i løpet av våren.

På Quart 09 spilte Angels Motel flere av de nye låtene på Beach Quart. Fædrelandsvennens anmelder Rune Slyngstad ga konserten toppkarakter.

For å stemme på Stein Roger Sordal sender du RPN 21 til 03811 .

Hver måned stemmes månedens underholder frem blant deltakerne i «Rett på nett». Du kan stemme på din favoritt ved å skrive RPN (husk mellomrom) etterfulgt av innslagets nummer til 03811. (eks. RPN 3 til 03811). Det koster ingenting annet enn dine egne operatørkostnader å stemme på din favoritt.

Se alle de andre «Rett på nett»-innslagene fra sendingen 15. januar under.