KRISTIANSAND/OSLO: — Vi har en dialog. Han har sagt at han vil vente til etter cupfinalen med å ta en avgjørelse, sier Starts administrerende direktør Magne Kristiansen.

U21-landslagskeeperen ble den store helten da Hødd vant cupfinalen på straffesparkkonkurranse mot Tromsø.

Allerede før straffesparkkonkurransen ble Håskjold Nyland kåret til banens beste i kampen som endte 1-1 etter ordinær tid og ekstraomganger. Han hadde blant annet en fantastisk enhåndsredning fra Tromsø-spiss Zdenek Ondrasek i starten av andreomgang. I straffesparkkonkurransen reddet 22-åringen fra Tromsøs Remi Johansen. I tillegg bommet Saliou Cisse for Tromsø, mens Hødd scoret på fire av sine fem straffer og ble sensasjonell cupvinner.

— Det var deilig å få det til. Sjukt, sa Håskjold Nyland til NRK etter kampen.

Han ble spurt om hva han gjør neste år.

— Det får vi se på. Nå skal vi feire. Jeg vil ikke gå inn på det nå, sa 22-åringen.

Fædrelandsvennen har tidligere skrevet at 22-åringen er Starts førstevalg mellom stengene etter at Viking og Start ikke ble enige om en overgang for Arild Østbø.

Molde er også interessert i keepertalentet og han har hatt møter med Ole Gunnar Solskjær og co. Etter cupfinalen er det ikke usannsynlig at flere klubber melder seg på i kampen om keeperen.

— Jeg vil ikke si noe om prioriteringene. Vi har flere gode keeperalternativer. Hvem som er aktuelle er for tidlig å si. Men vi får en god keeper neste år.

Ole Martin Årst spilte sin siste kamp for Tromsø. Årst hadde en stor sjanse i 2.omgang, som Håskjold Nyland reddet med ansiktet. Årst scoret på Tromsøs første straffe i straffesparkkonkurransen.

— Det er surt og tungt. De hadde en fantastisk keeper i dag og han blir truffet og tar de tingene som kommer. Det er bare å gratulere, sa Årst til NRK.