Superfinalen blir ikke en del av årets normale «Skal vi danse»-sesong. Deltakerne i den ordinære serien ble presentert i forrige uke.

– Det blir en julespesial med de beste danserne fra alle de fire sesongene, kunne programleder Guri Solberg avsløre da TV 2 presenterte høstprogrammet i Bergen torsdag.

Må trene med bøndene

Dermed blir det gjensyn med de tidligere vinnerne, som får bryne seg mot den kjendisen som vinner årets sesong.

Katrine Moholt vant første sesong av «Skal vi danse». Denne høsten blir hun opptatt med en ny runde bonderomantikk i «Jakten på kjærligheten», men planlegger å ta seg tid til litt danseøving innimellom.

– Det er lenge siden jeg vant nå, jeg får trene litt med bøndene, sier Moholt.

Tshawe har ikke tid

Den eneste av de tre tidligere vinnerne som ikke blir å se i superfinalen er Tshawe Baqwa. Han gikk av med seieren i forrige sesong, men har det for travelt med Madcon til å delta.

I stedet blir det dommerfavoritten fra forrige sesong som får en ny sjanse. Grudt fikk nemlig flest poeng av dommerne, men siden Tshawe sjarmerte TV-publikummet i senk ble det han som stakk av med seerpoengene og seieren.

– Dette blir min mulighet til å vinne, sier en revansjesugen og selvsikker Mona Grudt.

Den andre av årets programledere, Kristian Ødegård, må også legge fra seg mikrofonen og ta på danseskoene igjen. Som vinner av sesong 2 skal Ødegård ut på parketten igjen i superfinalen.